over mij

De sparringspartner die vanuit een gelijkwaardige vertrouwensrelatie een energiebooster voor de ondernemer is.

Zonder team geen uitkomst

Mijn naam is Janet van Spil. Ik ben virtual assistant voor ondernemers. Maar wie ben ik daarnaast?

Ik ben geboren en getogen in de mooie provincie Drenthe. Ik heb het voortgezet onderwijs gevolgd en daarna de opleiding tot basisschoolleerkracht afgerond. Tijdens school was ik altijd diegene die alle taken die ik moest doen uitgebreid gepland had. Ken je dat meisje van school die een nette agenda en een nette leren schooltas had en die altijd alles op tijd af had? That’s me 🙂

Plannen en organiseren zat er al vroeg in. Vanaf het moment dat de computer zijn intrede deed was mijn interesse hierin gewekt. Vooral hoe je programma’s moet gebruiken. Vanuit eerst MS Dos programma’s en later Windows en Google programma’s gebruiken vindt ik heerlijk. Vooral het slim inzetten van programma’s vind ik een leuke uitdaging. Ik heb gemerkt dat steeds meer ontwikkelaars het mogelijk maken om samen te werken zonder dat je fysiek in dezelfde ruimte moet zitten. Voor mij een uitkomst!

Nadat ik mijn opleiding afgerond had, merkte ik dat het vak van leerkracht voor een groep te statisch was voor mij. Ik ben meer van het organiseren en plannen. Na diverse omzwervingen heb ik uiteindelijk gekozen voor de opleiding “Juridisch Secretaresse”  bij Schoevers. Deze heb ik met goed gevolg afgerond. Ook hier veel geleerd over timemanagement en verschillende programma’s.

Vanuit mijn passie voor ondersteunen ben ik mijn eigen bedrijf als VA gestart om zo te doen waar mijn hart ligt: het ondersteunen van ondernemers zodat zij zich kunnen focussen op datgene waar ze energie van krijgen. Van financiële zekerheid naar financiële overvloed.

Prive

Ik mijn dagelijks leven ben ik getrouwd met Marcel en moeder van Thomas en Sophie. Daarnaast doe ik vrijwilligerstaken voor de korfbalvereniging.

Ik hou van hardlopen, wandelen en reizen. Ik sta altijd open voor een aanrader voor een nieuw boek. Ik kan mij helemaal verliezen in een mooi boek. Lezen is een grote hobby.

karijn-fotografie-0647
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt